Asiakaslähtöistä ohjelmistokehitystä

Asiakaslähtöistä ohjelmistokehitystä

Olemme ohjelmistoyritys ja teemme asiakkaillemme heidän tarpeiden mukaista ohjelmistokehitystä ja suunnittelutyötä.

Toimimme aina tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Autamme asiakkaitamme onnistumaan joko vastaten projektista itsenäisesti suunnittelusta toteutukseen tai toimien osana asiakkaan tuotekehitystiimiä.

Olemme erikoistuneet ohjelmistokehitykseen ja suunnitteluun, mutta monesti myös toimialaosaaminen on ratkaisevaa oikean kumppanin valinnassa. Meillä on erityistä osaamista mm. teollisuus-, teknologia- terveydenhoito-, verkkokauppa-, finanssialasta sekä julkisen puolen toimijoista.

Huippuosaamisemme perustuu paitsi erityisen korkeatasoiseen tekniseen osaamiseen, myös kokemuksen tuomaan näkemykseen. Suurin osa meistä onkin tehnyt töitä ohjelmistokehityksen parissa jo kolmena vuosikymmenenä. Seuraamme alan tuottavimpien teknologioiden kehitystä ja otamme niitä käyttöön heti kun ne ovat valmiita tuottamaan asiakkaillemme arvoa.

Asiakkaillemme tuotetun arvon takana ovat hyvinvoivat Paretolaiset. Panostamme työntekijöidemme arjen sujuvoittamiseen ja hyvinvointiin moninaisin keinoin. Pallomeret olemme kuitenkin jättäneet muille ja keskitämme sen energian asiakkaisiimme ja muuhun olennaiseen.

Ota yhteyttä!

Juho Jokiniitty

Myynti ja rekrytointi

juho.jokiniitty@paretosoftware.fi

+358 50 320 6857

Pareton periaate ohjaa

Pareton periaate ohjaa

Pareton periaate on nimetty italialaisen matemaatikon Vilfredo Pareton mukaan, ja tiivistetysti se tarkoittaa “monissa tilanteissa 20% tekijöistä määrittelee 80% tuloksista”. Me olemme ottaneet tämän 80/20 -säännöksikin kutsutun mallin ohjaavaksi periaatteeksi arjessamme ja ohjelmistoprojekteissamme.

Kuten maailmassa ylipäätään, myös ohjelmistokonsultointiyrityksessä oleellisiin ja merkityksellisiin asioihin keskittyminen ja panostaminen tuo suurimman osan tavoiteltavista tuloksista. Me keskitymme ja panostamme arvon luomiseen asiakkaillemme sekä työkavereiden hyvinvointiin ja osaamiseen.

”Ohjelmisto-osaaminen määrittelee yrityksen kilpailukyvyn toimialasta riippumatta”

-JUHA LATVALA

Pareton lyhyt historia

Pareton lyhyt historia

Pareton ovat perustaneet Juha Latvala ja Juho Jokiniitty vuonna 2023. Yhdessä heillä on monipuolinen kokemus ohjelmistoalalta ja konsultoinnista, joten oleelliset asiat ovat tuttuja jo vuosien varrelta.

 Juha on aiemmin ollut perustamassa ohjelmistoyritys Intopaloa ja tekoälypohjaisiin diagnosointiratkaisuihin keskittyvää Neuro Event Labs Oy:tä, sekä johtanut teknologiaorganisaatioita useissa eri maissa.

Juho on kokenut myynnin ja liiketoiminnan asiantuntija, joka on aikaisemmin työskennellyt ohjelmistoalalla niin tuote- kuin konsultointiyrityksissä myynnin ja johtamisen tehtävissä.

Pareto Software Oy

Åkerlundinkatu 11 A

33100 Tampere


© 2023 Pareto Software

Pareto Software Oy

Åkerlundinkatu 11 A

33100 Tampere


© 2023 Pareto Software

Pareto Software Oy

Åkerlundinkatu 11 A

33100 Tampere


© 2023 Pareto Software